Главният изпълнителен директор на VanEck изрази увереност, че техният предстоящ

...
Главният изпълнителен директор на VanEck изрази увереност, че техният предстоящ
Коментари Харесай

Големият ден на Биткойн дойде – ще има ли одобрение за спот ETF още днес?

Главният изпълнителен шеф на VanEck изрази убеденост, че техният иден спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) ще стартира да се търгува до четвъртък.

Това очакване съответствува с упованията на няколко компании за утвърждение от Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) в околните дни.

Във вторник основният изпълнителен шеф Ян ван Ек удостовери вероятността търговията да стартира в четвъртък.

Дружествата за ръководство на активи настойчиво се стремят да получат утвърждение за спот Биткойн ETF, като подават обновени документи с приближаването на евентуалното утвърждение от SEC. Ако получи позволение, това ще бъде първият спот ETF за биткойни в Съединени американски щати.

Valkyrie Investments също е подготвена за решение, заявявайки убеждението си, че SEC разреши подобен ETF за ефикасен до края на работния ден в сряда, което ще разреши търговията да стартира в четвъртък сутринта.

Следващите стъпки включват утвърждението от SEC на формулярите 19b-4 за всеки фонд, последвано от влизането в действие на формулярите S-1 или регистрационните заявления. Тези процеси могат да се развиват поредно.

Във вторник сутринта Ерик Балчунас, ETF анализатор в Bloomberg Intelligence, акцентира, че бързият 24-часов поврат от подаването на документи до мненията и повторното подаване на документи демонстрира съгласувани старания на участващите страни за ускорение на процеса.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР