Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг обяви старта на

...
Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг обяви старта на
Коментари Харесай

Meta стартира абонамент за виртуална реалност Quest Plus

Главният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг разгласи старта на Quest Plus - " абонамент за виртуална действителност ", който ще даде на потребителите достъп до " най-хубавите игри в платформата ". Quest Plus коства 7,99 $ на месец или 59,99 $ на година. Той ще коства единствено 1 $ за първия месец за тези, които се записват преди 31 юли, и ще бъде наличен за потребителите на Quest 2 и Quest Pro от през днешния ден.

Абонатите на Quest Plus ще получават " по две игри на месец ", изясни Зукърбърг. Подобен модел се употребява от Sony, която предлага на потребителите абонамент за PlayStation Plus с безвъзмездни игри, отбелязва The Verge. Pistol Whip и Pixel Ripped 1995 чакат клиентите на Quest Plus през юли, а селекцията през август ще включва Walkabout Mini Golf и MOTHERGUNSHIP: FORGE.
-->
През юни 2023 година Meta показа шлема за виртуална и смесена действителност Quest 3 на цена 499 щ. $. Той ще бъде пуснат в продажба през есента на 2023 година и ще поддържа над 500 игри и приложения, налични за Quest 2. С новия хедсет ще се предлага и абонамент за Quest Plus.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР