Главният изпълнителен директор на международния технологичен гигант Apple Тим Кук

...
Главният изпълнителен директор на международния технологичен гигант Apple Тим Кук
Коментари Харесай

Шефът на Apple обяви Китай за най-важната верига за доставки на компанията

Главният изпълнителен шеф на интернационалния софтуерен колос Apple Тим Кук удостовери дълготрайния ангажимент на компанията към китайския пазар по време на визитата си в Шанхай, заяви Радио Китай. „ В света няма верига за доставки, която да е по-важна за нас от Китай “, разяснява той като добави, че Apple ще ускори дълготрайното съдействие с китайските си сътрудници и ще работи в тясно съдействие с тях за екологично и интелигентно произвеждане. 

„ Основна цел за нас е постигането на въглеродна индиферентност на цялата компания до 2030 година Това е след единствено 6 години, по тази причина имаме потребност от нововъведения както от нас самите, по този начин и от нашите сътрудници. Гледайки положението на китайската стопанска система мисля, че постигането на тази цел е напълно допустимо “, прибавя още Тим Кук. 

151 от 200-те съществени снабдители на компанията имат индустриална активност в Китай. Apple също по този начин продължава да усилва вложенията си в Китай. Миналата седмица от софтуерния колос оповестиха, че ще усилят размера на своята лаборатория за приложни проучвания в Шанхай, а малко по-късно през годината ще открият напълно нова лаборатория в южнокитайския софтуерен център Шънджън. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР