Главният изпълнителен директор на Газпром Алексей Милер обеща, че компанията

...
Главният изпълнителен директор на Газпром Алексей Милер обеща, че компанията
Коментари Харесай

Обещано: „Газпром“ ще изпомпва повече газ за Европа

Главният изпълнителен шеф на " Газпром " Алексей Милер даде обещание, че компанията ще стартира да изпомпва газ за Европа незабавно щом изпълни съветските хранилища. По-рано компанията беше запитана за това от президента Путин, с цел да „ се сътвори удобна обстановка на европейския енергиен пазар “, заяви Би Би Си.

„ Газпром “ има подземни газови складове в Европа, в това число в Австрия и Германия. „ В момента размерът на газа в тези подземни складове е нищожен, доста, доста дребен - по-малко от 190 милиона кубически метра газ “, сподели Алексей Милер.
 Русия: Газпром понижи цената за България Русия: " Газпром " понижи цената за България
" Посред енергийната рецесия, обхванала Европейски Съюз в навечерието на зимата, Русия, макар голословната рецензия, продължава да е благонадежден партнь...

Цените на газа в Европа се усилиха повече от три пъти от началото на годината, а европейските политици неведнъж показваха съмнения по отношение на Москва, заявявайки, че „ Газпром “ съзнателно затваря кранчето, с цел да принуди страните от Европейски Съюз да одобрят газопровода „ Северен поток 2 “, положен по дъното на Балтийско море.

" Газпром " отхвърли всички обвинявания, потвърждавайки, че доставя Европа с газ в прецизно сходство с договорите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР