Главният изпълнителен директор и главният технически директор дадоха старт на

...
Главният изпълнителен директор и главният технически директор дадоха старт на
Коментари Харесай

LG представи нова визия за изкуствен интелект по време на от-криването на IFA 2018

Главният изпълнителен шеф и основният механически шеф дадоха старт на IFA 2018 с откриваща тирада в Берлин, предоставяйки за пръв път елементи по отношение на тактиката на LG във връзка с изкуствения интелект 

Очертавайки стратегическата посока за новата епоха на изкуствения разсъдък, изпълнителният шеф на LG Electronics (LG) – Джо Сеонг-джин и основният механически шеф Д-р И. П. Парк дадоха откриваща тирада на IFA 2018.

Това бележи първия път, в който шефове от високо равнище от LG изнасят сходна тирада на огромна световна галерия. Озаглавена „ Think Wise. Be Free: Living Freer with AI “, речта доближи до над 1000 значими фигури от промишлеността, инфлуенсъри и публицисти, събрани в Берлин, с цел да чуят рамката на LG за бъдещето на изкуствения разсъдък.
Откриващата тирада на LG по време на IFA показва доста значим миг за компанията, демонстрирайки по какъв начин ангажираността към това да е на челните места в развиването на изкуствения разсъдък в промишлеността на потребителските артикули е спечелила известността си на международната сцена на най-голямото ревю за потребителска електроника в Европа.
Следвайки представянето на LG ThinQ по-рано тази година, LG се концентрира върху демонстрирането на въздействието на своята екосистема, подкрепена от решения с изкуствен интелект, основана на тактиката: отворена платформа, отворено партньорство и отворена съгласуваност.



Изпълнителният шеф Джо, 42-годишен деец в LG, беше водеща фигура по време на речта, наблягайки главния блян на компанията да даде на потребителите по-добър живот, изразяващ се в нарастване на по-свободните и умни избори в всекидневието. Той изрази убеждението си, че развиването в региона на изкуствения разсъдък е ключът към новите благоприятни условия за по-добър живот.
“В комбиниране с периферни калкулации и Big Data, както и с опцията за усъвършенствана 5G връзка, изкуственият разсъдък ще трансформира всеки аспект от нашия живот  в безпроблемно обвързвано прекарване. Твоят дом ще знае по какъв начин е минал деня ти в офиса и ще те посрещне като приготви съвършената атмосфера, когато се прибереш “, съобщи господин Джо.
Главният механически шеф, Парк бе идващия, който пое сцената и изясни трите съществени стълба на изкуствения разсъдък: развиване, съгласуваност и отвореност. С главното обръщение, че изкуственият разсъдък е освен това от иновация, а в действителност е същинското значение на „ Иновация за по-добър живот “, доктор Парк илюстрира по какъв начин тези три съществени стълба на изкуствения разсъдък ще подобрят живота ни.



Еволюцията на изкуствения разсъдък би трябвало да се базира на непрекъснато възходящата връзка с потребителите съгласно доктор Парк, който изясни методологията на LG за създаването на главната технология за изкуствен интелект: първо, фокусът на компанията върху разпознаването на тирада, облици, биометрия и на логаритмите на така наречен deep learning (задълбочено обучение); второ, изгодите от безпроблемното свързване, което се предлага от другите артикули от портфолиото на LG, което разрешава елиминирането на обичайните ограничавания на пространството и времето; и трето, безкрайният капацитет, предлаган от усъвършенстваната съгласуваност, употребявайки, да вземем за пример, прахосмукачката робот на LG. За край доктор Парк подчертава върху значимостта на отворената екосистема обвързвана с изкуствения разсъдък и изясни интуитивната операционна система на LG – webOS.
Откриващата тирада също по този начин включваше водещи международни специалисти в региона на изкуствения разсъдък като известния откривател Д-р Андрю Нг., Матю Пери, Председателят на фондация Open Connectivity, Питър Кюрпик, техническият шеф на компанията за картографиране HERE и Конг Кьонг-чул, изпълнителният шеф на SG Robotics. Гостите бяха единомислещи в тяхната поддръжка към визията на LG за бъдещето на изкуствения разсъдък.


Йенс Хайтекер, изпълнителен вицепрезидент на Messe Berlin Group и изпълнителен шеф на IFA, поддържа откриващата тирада: „ За нас е наслаждение LG да открие събитието със своята визия за изкуствения разсъдък, най-обсъжданата технология в промишлеността за потребителска електроника. Вярвам, че посетителите ще споделят визията на LG за технология, построена към философия ориентирана към потребителите и се надявам, че присъстващите ще имат шанса да посетят щанда на LG. ”

LG ще показа необятната си гама от потребителска електроника и роботи, които са оборудвани с последните технологии за изкуствен интелект в LG ThinQ зоните на щанда на LG, което дружно с речта за откриването на IFA ще утвърди позициите на марката като международен водач в региона на изкуствения разсъдък.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР