Главният архитект на Кърджали Делин Запартов е задържан за 24

...
Главният архитект на Кърджали Делин Запартов е задържан за 24
Коментари Харесай

Арестуваха главния архитект на Кърджали, искал грандиозен подкуп

Главният проектант на Кърджали Делин Запартов е арестуван за 24 часа по отношение на инспекция за длъжностно закононарушение. Проверката е от през днешния ден и е в начален стадий, по тази причина повече информация не може да бъде предоставена, споделиха от Министерство на вътрешните работи, предадеНова тв.

Повод за дейностите е предварителна инспекция, почнала по данни за желан рушвет. Твърди се, че от февруари до август Запартов, в съучастничество със Златко Петков, желал от Баяр Делимехмед от Ардино 50 000 евро, с цел да му бъде издадено позволение за градеж на жилищна постройка в Кърджали.

По случая е известена окръжната прокуратура в Кърджали, като в следствие е формирано и следствено дело. За документиране на незаконната активност са приложени и специфични разследващи средства, а през вчерашния ден е разпитан и Баяр Делимехмед. От офиса на Запартов е конфискувана документи, касаеща случая, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи. Задържан за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи е Златко Петков./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР