Главната редакторка на руската пропагандна телевизия RT Маргарита Симонян написа

...
Главната редакторка на руската пропагандна телевизия RT Маргарита Симонян написа
Коментари Харесай

Главната редакторка на руската пропаганда заплаши с ядрен удар: Идиоти, нямаме избор!

Главната редакторка на съветската пропагандна телевизия RT Маргарита Симонян написа провокативен пост в обществените мрежи, заплашвайки, че Русия може да употребява нуклеарни оръжия, съобщи Факти.

Нейният пост беше насочен директно към Англия, която оказва военна помощ на Украйна. Кремъл твърди, че британците предизвикват украинските въоръжени сили да нападат градове в Русия. Макар че самата Русия предприе непредизвикана пълномащабна война в Украйна на 24 февруари.

„ Какъв избор ни оставяте, идиоти? Пълното заличаване на Украйна? Ядрен удар? ", написа Маргарита Симонян. Телевизията, за която работи журналистката, е главен канал за разпространение на съветската агитация. Във федерацията беше неразрешено потреблението на думата „ война “, а всеки, който приказва за нея или се разгласи срещу военната експанзия против Украйна, е застрашен със затвор.

Ето и какво сподели Симонян в националната съветска телевизия

„ Или губим в Украйна “, сподели тя, „ или стартира Третата международна война. Мисля, че Третата международна война е по-реалистична, в случай че ни познаваш, ако познаваш нашия водач. 

„ Най-невероятният излаз е, че всичко това ще приключи с нуклеарен удар и ми се коства по-вероятен от другия ход на събитията. Това е за мой смут от една страна “, сподели тя на група специалисти, които се разместват нервно на местата си, „ само че въпреки това, това е, ситуацията. Ние ще отидем в парадайса, а те просто ще квакат... Всички ще умрем някой ден. "

Спокойното говорене на Симонян за нуклеарния холокост е единствено последната опасност, отправена от висшите равнища на съветската страна, откакто сътрудника пропагандист Владимир Соловьов, външният министър Сергей Лавров и самият Путин насочиха закани през последните 48 часа.

Съединени американски щати и Обединеното кралство отхвърлиха сходна реторика като звук, само че възходящата периодичност на заканите, съчетана с неуспехите на съветската войска, ще породи опасения, че опълчването в стила на Студената война към този момент е реалистична опция преди войната в Украйна да завърши.
               

 

Margarita, editor-in-chief of complains about the support of the for and writes:

" What choice do you leave us, idiots? The complete annihilation of remaining Ukraine? A nuclear strike? "
— NEXTA (@nexta_tv)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР