Гласуването за свалянето на Минчев показа, че ще се отива

...
Гласуването за свалянето на Минчев показа, че ще се отива
Коментари Харесай

Топ експерт с кошмарна присъда за голяма партия. Коя е

" Гласуването за свалянето на Минчев сподели, че ще се отива на предварителни избори, няма да се сформира ново държавно управление. В рамките до 3-4 седмици Народното събрание ще се разпусне, а вотът ще се организира до края на септември, началото на октомври ". Това съобщи за " Денят онлайн " политологът Татяна Буруджиева.

Според нея не се знае какво е положението на българските бюджет и стопанска система. " Раздаването на пари без явен резултат не го поддържам. Българска социалистическа партия имаше огромна електорална вреда от това, че не е на власт. Те имат доста малко депутати, с цел да си разреши да пуснат кръв. Ако те поддържат едно решение на Политическа партия за Македония, и хартиената бюлетина няма да ги избави ", счита тя.

По думите ѝ текстът на българския вид " Магнитски " е бил искрено безразсъден, даже не е кореспондирал с европейското законодателство. " Движение за права и свободи ще употребяват държанието на Политическа партия на идните избори като коз. Освен това РСМ също ще бъде употребена. Политиците не направиха нищо, с цел да обяснят националната ни позиция.

По-голяма част от гласоподавателите няма да повярват, че Франция може да бъде поръчител за превъзмогване езика на омразата. Българите са застрашени да бъдат превърнати в " неприятни деца ", които вършат нещо напук. Всички партии, които поддържат всяко предложение, даже и рационалните, за повдигане на ветото ", разяснява Буруджиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР