Гласуването на бюджета за 24 година беше отложено заради изборите.

...
Гласуването на бюджета за 24 година беше отложено заради изборите.
Коментари Харесай

Нинова за бюджет 2024: Управляващите крият от хората каква тесла са им приготвили

Гласуването на бюджета за 24 година беше отсрочено поради изборите. Груба неточност. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Елин Пелин, оповестиха от партията. " Всички претенденти обикалят и вършат великодушни обещания за пътища, пречиствателни станции, детски градини. Какво обещавате като не знаете с какъв брой пари ще разполагате следващата година? Никой не знае какъв брой ще са общинските бюджети, какъв брой ще са финансовите разноски, ще има ли пари по ПВУ. Но най- грозното е, че ръководещите крият, че ще подвигат налози и замразяват обществени разноски ", сподели Нинова. 

Градът по думите й години наред се ръководи прикрито и непрозрачно. " Лични ползи са оплели общинската администрация и нищо не се прави за хората. Петър Ценев и екипът от общински съветници ще промени това. Бъдете дейни. Ние сме потвърдили, че когато сме дружно с вас, реализираме триумф. Както успяхме дружно да спрем построяването на цех за изгаряне на рискови боклуци до Чурек. И в този момент дружно можем да променим ръководството на общината за по - добър живот на нейните поданици ", сподели в умозаключение Корнелия Нинова.

С нея в Елин Пелин бе и националният представител от София област и зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия Иван Ченчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР