Гласувах за силна и единна БСП. Това каза кандидатът за

...
Гласувах за силна и единна БСП. Това каза кандидатът за
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Гласувах за силна и единна БСП

Гласувах за мощна и единна Българска социалистическа партия. Това сподели претендентът за водач Кирил Добрев, пускайки бюлетина по време на вътрешните избори в соцпартията.

 „ Гласувах за този, който може да направи Българска социалистическа партия още веднъж победител. Така, че хиляди, милиони да се гордеят с нея “, добави Добрев. Той остана сбит по отношение на неразбираемият брой на членовете на левицата, които имат право на глас.

„ Прилича ми малко като в казармата, където получавах заповеди да копая от оградата до обед. В случая, ние гласуваме от сутринта, до момента в който изберем ръководител. Надявам се всички социалисти да са във форма “, добави социалистът.

 

Кандидатът за лидерския пост посочи, че се е объркал кой е останал в борбата за председателското място и кой се е отдръпнал. „ Има много сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава. Изпратили сме много сигнали. Имаме рекордьори - за 22 минути са дали своят вот 30 души. Това са някакви гении, които за към 40 секунди са попълнили ЕГН-то си и са дали своят вот “, разяснява Добрев.

По думите му мобилната секция във Варна би трябвало да обиколи 419 адреса. Според него това е за Рекордите на Гинес. Той пожела триумф на сътрудниците си и прикани социалистите да бъдат дейни.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР