Гласувах за промяната. Гласувах за това Кърджали да стане по-добро

...
Гласувах за промяната. Гласувах за това Кърджали да стане по-добро
Коментари Харесай

Караянчева: Гласувах Кърджали да стане по-добро място за живеене

„ Гласувах за смяната. Гласувах за това Кърджали да стане по-добро място за живеене, с цел да могат да се върнат децата ни. Да може Кърджали да си възвърне славата на хубав, комфортен и най-много спретнат град ”, сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева откакто даде вота си в Кърджали.

" Призовавам моите съграждани дано през днешния ден да излязат да гласоподават. Техен избор да бъде, никой не може да им споделя по какъв начин да гласоподават, само че дано да помислят кой би бил най-полезен за по-доброто развиване на Кърджали. Нека да изберат него ", съобщи Караянчева.

На въпрос могат ли да повлияят резултатите от локалните избори на политическата конюнктура като цяло Караянчева е безапелационна: " В никакъв случай. Местните избори са извънредно разнообразни от другите. Местната власт е мажоритарен избор и по тази причина българските жители ще създадат избор по места. Те гласоподават за най-хубавия. Парламентарните избори са нещо друго. Не очаквайте парламентарни избори след тези локални избори ", сподели още тя.

На въпрос дали чака президентът да подпише декрет на основния прокурор Караянчева съобщи: „ Нека да оставим президента да се запознае с материалите и да вземе решение, въпреки всичко аз съм представител на Народното събрание “, заключи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР