Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските

...
Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските
Коментари Харесай

Премиерът гласува. За какво се надява

Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората, които ще показват и пазят техните ползи, а не своите лични. Гласувах за политически представители, които да дават образец за образование, приемливост, диалогичност и толерантност. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, откакто упражни правото си на глас, дружно с майка си. 

Той изрази вяра, че избирателната интензивност ще бъде висока. " Дано партиите, със своите послания, да са съумели да привлекат повече гласоподаватели, тъй че да имаме едно законно Народно заседание, което да показва волята и ползите на българския народ ", показа министър председателят. 
-->
По думите му изборите в България са почтени, само че не би трябвало да бъдат чести. " Влизането в серпантина от избори не е от изгода за нито един жител, належащо е устойчиво болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление. То би трябвало да взема решение проблемите на българските жители ", безапелационен е Донев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР