Гласувах за единствената демократична партия партия, заяви пред журналисти лидерът

...
Гласувах за единствената демократична партия партия, заяви пред журналисти лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Пълен хаос и кражба, избори по венецуелски

Гласувах за единствената демократична партия партия, съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов откакто гласоподава в 78-о СУ " Христо Смирненски ", Банкя.

Това, което Европа доживя да види, са избори по венецуелски. Тотален безпорядък в страната, а в чужбина е кражбата на века. Влизат сякаш експерти и пипат машините, никой не ги знае какви са, упрекна Борисов, който влезе в секцията без маска.

По думите му, задачата е вотът да бъде провален. Демокрацията за тях е неприятно нещо, разяснява Борисов.

Лидерът на партията съобщи, че ГЕРБ няма да желае анулиране на изборите. Да ги касират, те и в този момент имат цялата власт, добави той.

Да приключим живи и здрави, народът да си каже думата, ще се забележим отново, отговори Борисов на въпрос дали ще се опита да сформира кабинет. Да свършат изборите, не се знае кои ще влязат, какъв брой ще влязат в Народното събрание, разяснява кого биха подкрепили ГЕРБ за възможен кабинет, в случай че се наложи.

Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи. Тези по какъв начин не ни затвориха, по какъв начин не ни убиха, те са правили лагерите и са давали хората на прасетата, съобщи още някогашният министър-председател.

След като гласоподава на машина, Бойко Борисов попита член на комисията дали ще се броят контролните разписки, за което от партията от дълго време упорстват пред ЦИК.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР