Гласовете от чужбина може да наклонят везните. Нека видим вота

...
Гласовете от чужбина може да наклонят везните. Нека видим вота
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Гласовете от чужбина може да наклонят везните

Гласовете от чужбина може да наклонят везните. Нека забележим вота зад граница най-после.

Когато към този час на 2 октомври сме си говорили, интензивността отново е била такава, каквато я мерим в този момент. Последния път интензивността беше към 39%. Това значи към 2,5 млн. действителни гласове. И може би някакви значително такива, които са " Не поддържам никого ".

Това съобщи социологът и изпълнителен шеф на " Галъп Интернешънъл " Първан Симеонов пред Нова тв.

По негова информация ще има конспирация за първото място и за третото на вота.

" Казахме, че ще има конспирация и към бариерата. Това е самата истина. Дори и петото място не е доста несъмнено, че ще е пето. Всичко е допустимо. Факт е, че всичко, което социолозите казахме, за следващ път е напълно тъкмо. През целия ден текоха едни нереалистични разлики, което не се случва за пръв път. Започвам да си мисля, че това е наклонност, само че ние, които следихме действителните данни и ги получаваше и Bulgaria ON AIR, знаехме каква е обстановката ", добави Симеонов.

Изпълнителният шеф на " Галъп Интернешънъл " въпреки всичко напомни, че не би трябвало да забравяме и гласовете от чужбина.

" Нека с нищо не бързаме, доста неща могат да се трансформират, видяхме предишния път. Около бариерата имаше едни, изскочиха други. Между третия, четвъртия и петия разликата не наподобява огромна. Нека не забравяме, че там се намесва и един стабилен избор в чужбина, основно на едно място. Това може да промени данните, които ние подаваме ", разяснява още той в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му има късмет и за шеста мощ в Народно събрание и в случай че това се случи, ще е една от изненадите.

Гостът уточни, че превес взимат машините за гласоподаване.

" Ако нещата завършат по този начин, както наподобяват - с една прашинка, може и да една концепция по-лесно да се сформира кабинет. И в случай че има изненадващи резултати на някои от местата, това ще е спомагателен повод да се направи кабинет, тъй като ще се види размера на българския яд, който набира скорост. Не бива да си играем с търпението на българския народ ", безапелационен е Първан Симеонов.

 
ТЕМА преди 9 минути 661 преди 11 минути 608 преди 18 минути 266
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР