Гласът на България Георги Шопов от отбора на Иван Лечев

...
Гласът на България Георги Шопов от отбора на Иван Лечев
Коментари Харесай

Победителят в Гласът пее от 8-и клас

Гласът на България Георги Шопов от тима на Иван Лечев пее от 8-и клас. Той е изцяло самообразован артист. Нямам никакви знания от солфеж, слухар съм, описа пред бТВ спечелилият, който трогна България през вчерашния ден с идеята си да направи благотворителен търг за премията си, с цел да събере пари за деца в потребност. Пеех на всички места, доста звук подвигах, описа Георги. Всъщност, той е художник. В 8-ми клас в учебното заведение по изкуствата в Кърдажи се прибирал дружно със съученити. Пеели химна на България по улиците. Георги взел най-високите тонове. Когато свършили негов съученик от музикалната паралелка му споделил: Пич, върша група, искаш ли да си солист. Така се родила бандата „ Лабиринт ”. От тогава до през днешния ден Георги е бил с 6 групи. Сега новата му цел е авторска музика. Кавъри цялостен живот пея, желая в този момент да дам на хората моята музика, сподели Шопов.Той описа по какъв начин се е родила концепцията му за благотворителния търг: „ Взех това решение преди 2-3 месеца. Вкъщи лежах на леглото и Ива и Виолетка си играеха нещо в стаята и се смяха доста, беше доста готино. Стаята беше изпълнена с детски смях и аз си помислих, че има деца, които нямат това благополучие, без родители, в домове… Тъжна история и си споделих, че желая да им направя една наслада. Така както моето дете се радва, по този начин и те да имат тази наслада “. „ Ако сложа тази статуетка у дома, ще дойдат другари, ще се снимаме, само че нищо повече, а по този начин ще има изгода “, съобщи артистът.

Георги Шопов посвети своето присъединяване в „ Гласът на България “ на своята щерка Виолета и сподели, че е желал да ѝ служи за образец, тъй като ролята на бащата е извънредно значима в построяването на детето.  Иван Лечев „ заслужава да има за трети път победител в „ Гласът на България “ тъй като рокът е същинската музика, а другото е мимолетно “, счита Георги Шопов. Самият Лечев пък описа, че Георги го е изненадал преди месец, когато му пуснал запис по какъв начин пее ария: Аз съм гласът на България. Още тогава знаеше, че ще завоюва, сподели с усмивка мастър Лечев.

„ Всички, които бяхме на финала в „ Гласът на България “, сме едно семейство и тази премия е за всички нас “, безапелационен е спечелилият в седмия сезон на шоуто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР