Гинка Върбакова - собственик на фирмата, закупила ЧЕЗ, се яви

...
Гинка Върбакова - собственик на фирмата, закупила ЧЕЗ, се яви
Коментари Харесай

Гинка Върбакова избухна с култов въпрос в парламента

Гинка Върбакова - притежател на компанията, закупила ЧЕЗ, се яви на чуване на комисиите по енергетика и надзор над службите, Комисия за защита на конкуренцията, Национална агенция за приходите, приватизационен надзор през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.
"Ние и нашата компания бяхме набедени за неприятните ", съобщи Гинка Върбакова. "Отказваме да участваме в този сюжети. Наше право е да отговорим на грозните нападки. "
По думите й сдружението ще прегледа всяка една неистина и обидна подготовка - по думите й "дори и от най-високо равнище " и ще ги даде на съд. Върбакова бе безапелационна, че "Инерком " има реални и съответни капиталови планове, има екип има и история. По думите й от 10 години се занимава със зелена сила, ВЕИ, слънчеви централи, строителство, енергийни планове, за последните 5 години оборотът на компанията й нараснал над 300%, има активи за над 100 милиона. 
Върбакова описа още, че договарянията за договорката с ЧЕЗ са почнали преди към година, всички диалози са водени в Чехия по чешкото законодателство. "Не сме търсили нито един български политик, с премиера се срещнах през днешния ден сутринта. Съгласни сме да включим в тази договорка и страната, тъй че да има надзор над електроразпределителните сдружения за бъдеще и крайните консуматори да бъдат сигурни ", разгласи още тя. 
Представянето й приключи с думите: "Както лидерът на една политическа партия попита "Как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ " и аз да попитам  "Как може една млада дама на 28 години от Крушовица да си купи  "Техноимпекс ". 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР