Гигантът за електронна търговия Amazon отчете печалба от 3,2 милиарда

...
Гигантът за електронна търговия Amazon отчете печалба от 3,2 милиарда
Коментари Харесай

Amazon отчете печалба от 3,2 милиарда долара за първото тримесечие

Гигантът за електронна търговия Amazon регистрира облага от 3,2 милиарда $ за първото тримесечие, по отношение на загуба от 3,8 милиарда $ през предходното, с което надвишава прогнозите на анализаторите.

Печалба идва откакто Amazon ускори ограниченията си за понижаване на разноските през последните месеци. Компанията разгласи два кръга съкращения, анулирани артикули и спря разширението на физическите магазини. Всичко това се случва до момента в който основни области от бизнеса на Amazon не престават да порастват макар продължаващите страхове от криза, които евентуално ще натежат върху корпоративните и потребителските разноски.
-->
Приходите на компанията се усилиха с 9% през тримесечието по отношение на миналата година. Amazon чака чистите продажби през второто тримесечие да набъбнат сред 5% и 10% по отношение на същия интервал на миналата година или да бъдат сред 127 и 133 милиарда $.

Уеб услугите на Amazon, които от дълго време служат като мотор на облагата за компанията, също означиха двуцифрен процентен растеж през тримесечието, което е различен позитивен знак за цялостния й бизнес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР