Гигантът Apple представи серия от технологични нововъведения на ежегодната си

...
Гигантът Apple представи серия от технологични нововъведения на ежегодната си
Коментари Харесай

Apple представи новото поколение iPhone и стрийминг услуга

Гигантът Apple показа серия от софтуерни нововъведения на годишната си демонстрация в седалището си в Купертино в щата Калифорния, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Сред показаните нововъведения са нови модели iPhone с нови функционалности и с необикновен дизайн, разгласи Том Кук, президент и изпълнителен шеф на компанията.

Новият iPhone 11, показан през вчерашния ден вечерта, ще се продава за 699 $ и има двойна задна камера, както и камера за селфита, позволяваща да се снима в занимателен каданс. Моделът има и ново потомство микрочипове, наречени А13.

Другият iPhone се назовава 11 Pro и ще има три камери откъм гърба. Той ще коства 999 $ за дребния модел и 1099 $ за по-големия му вид.

Компанията също така показа и стрийминг услугата си, наречена Apple TV Plus, която ще започва от 1 ноември и ще коства 4,99 $ на месец. Това е съвсем на половина по-малко от базовия абонамент за Netflix в Съединени американски щати и с два $ по-малко от цената на абонамента за Disney Plus, който ще се появи петнадесет дни след Apple TV Plus. Новата стрийминг платформа ще оферират лимитирано автентично наличие първоначално, само че Тим Кук даде обещание нови истински продукции всеки месец. Той към този момент показа истинския сериал " Виж " с Джейсън Момоа в основната роля, разказващ за живота на племе, в което се раждат деца, които могат да виждат в миг, в който всички останали хора към този момент са изгубили способността си да виждат. Стрийминг телевизионната услуга ще е разполагаем в над 100 страни и купувачите на iPhone, iPad или Mac ще получат една година безвъзмезден абонамент за нея.

В Купертино беше показана и Apple Arcade, новата платформа за видеоигри с абонамент, чиято премиера ще е на 19 септември. Тя ще бъде непосредствено интегрирана в AppStore, магазина за онлайн приложения на Apple и ще е разполагаем в над 150 страни за 4,99 $ на месец. На платформата ще има над 100 игри.

Епъл показа и нов модел таблет iPad с 10,2-инчов екран от специфичната марка екрани за Apple, наречена Ретина и с процесор А10 Fusion. Устройството има сензори, разпознаващи пръстовите отпечатъци. Към него ще има дребна клавиатура и химикалка от вида Apple Pencil. Устройството ще коства 329 $.

Бяха показани и нови смарт часовници – Appple Watch от серията 5 за цена, започваща от 399 $ и от серията 3 за цена, започваща от 199 $. Продължителността на живота на батерията им ще е 18 часа и смарт часовникът ще може да подава незабавен сигнал в над 150 страни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР