Частният Boeing 757 на предишния президент на САЩ Доналд Тръмп

...
Частният Boeing 757 на предишния президент на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Reuters: Boeing 757 на Тръмп удари корпоративен самолет на летището в Уест Палм Бийч 

Частният Boeing 757 на предходния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е засякъл различен корпоративен аероплан при рулиране на интернационалното летище Уест Палм Бийч във Флорида в неделя (12 май), е съобщил във вторник източник на Reuters , осведомен с случая.

В изказване на Федералната авиационна администрация (ФАА) се показва, че частният 757 се е сблъскал с паркиран и безработен корпоративен аероплан на летището в южната част на Флорида.

В изказването на ФАА не се показва, че самолетът е благосъстоятелност на Тръмп.

Инцидентът е станал в зона на летището, където ФАА не насочва самолетите, прецизират от организацията и допълват, че организират следствие.

Кампанията на Тръмп не е дала отговор незабавно на молбата за коментар, отправена от английската организация.

В събота Тръмп организира протест в Уайлдууд, Ню Джърси. Инцидентът е станал, откакто самолетът се е приземил на летището в Уест Палм Бийч към 1:20 ч. в неделя.

Самолетът на Тръмп е съществена част от предизборните манифестации на Доналд Тръмп и на един от тях в Охайо през март оповестиха: " Тръмп Форс Едно, имате позволение за кацане ".

Тръмп купува своя Boeing 757 за 100 млн. $ (183 млн. лева) през 2010 година Силно персонализираният аероплан включва позлатени акценти, две частни стаи за посетители, три бани, столова и конферентни зали и обширна система за развлечение. Самолетът е издигнат през 1991 година

През януари Тръмп прикани Boeing да възобнови производството на 757, което беше прекратено през 2004 година " Boeing би трябвало да върне 757, най-красивия, най-добре управлявания аероплан (от позиция на водачите!), който Boeing в миналото е правил ", съобщи той в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР