Геймърският пазар постига рекорд след рекорд, както наскоро демонстрира изложението

...
Геймърският пазар постига рекорд след рекорд, както наскоро демонстрира изложението
Коментари Харесай

Щефан Зомер, AOC: Геймингът се е превърнал в неразделна част от обществот

Геймърският пазар реализира връх след връх, както неотдавна показва ревюто gamescom с впечатляваща посещаемост от 370,000 души. Един от водещите играчи в промишлеността е световната марка монитори AOC. Щефан Зомер, Директор „ Маркетинг и бизнес ръководство “ за Европа, споделя за сполучливата история в изявление. Как се развива пазарът на геймърски екрани ?
Много динамично; геймърският пазар пораства, и в Европа, и по света като цяло. Експертите чакат двуцифрен растеж до 2021 година с 10.3% CAGR (комбиниран годишен ритъм на растеж). Пазарът на геймърски екрани пораства дружно с него.
Каква е обстановката за AOC на пазара на геймърски екрани ?
Мога да кажа без пресилване, че тя е много добра. Имаме огромно портфолио от геймърски екрани, които са предопределени за всички типове взискателни гейминг посоки. AOC предлага необятен набор от варианти – функционалности като висока периодичност до 240 Hz за почитателите на спортните игри и електронните спортове или извити екрани с висококачествени IPS и VA панели, които оферират изключително поглъщащо геймърско прекарване за почитателите на отворените светове на RPG. Накратко: ние можем да осигурим съвършения геймърски екран за на практика всяко условие, което един геймър може да има.
Как протече gamescom 2018 за вас ?
С над 370,000 гости през тази година gamescom е най-хубавото доказателство, че геймингът се е трансформирал в неразделна част от обществото. Броят на играещите в международен мащаб се усилва внезапно и се чака да доближи 2,6 милиарда души през 2020 година, а също така се е игрите станаха всеобщ спорт за наблюдаване, тъй че не е учудващо, че посещаемостта на такива геймърски изложби се покачва.



Геймъри и експерти бяха впечатлени от нашите нововъведения. Те бяха изключително заинтригувани от последните модели от премиум линията  AGON 3. И двата 27-инчови извити QHD монитора са с тъничък, футуристичен дизайн, който печели награди. AG273QCX е с FreeSync 2 HDR, VESA DisplayHDR™ 400 поддръжка и 1 ms MPRT, и 144 Hz периодичност на освежаване. AG273QCG е с G-SYNC поддръжка, 1 ms GtG, периодичност на освежаване от 165 Hz.
Кои са продуктите, които направиха AOC изключително сполучлив кандидат в геймърския бранш ?
Това, в което AOC същински свети, са премиум геймърските монитори – линията AGON. Тези екрани от висок клас са с диагонал от 24 ” до 35 ” и периодичност на освежаване от 120 Hz до спортните 240 Hz, идеални за бързи FPS заглавия. Поддръжката на Nvidia G-SYNC или AMD FreeSync, супер ниските времена за реакция и ултра късото входно забавяне на сигнала нареждат линията AGON като артикул за геймъри, които се отнасят съществено към играта. Те са здрави, само че в същото време с впечатляващ дизайн и цялостни с умни функционалности като Shadow Control, подложка за слушалки и стойка, която се настройва по височина с отметки за позицията!
Как AOC се ангажира с геймърското общество ?
От години за AOC е доста значимо да бъде покрай геймърските общества по света. Работим с тимове по електронни спортове, геймърски организации и голям брой събития, световни, национални и районни. През януари AOC стартира партньорство с G2 Esports, една от най-мощните и сполучливи esports организации в света. Основана през 2013 година от награждавания неведнъж професионален състезател Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, G2 Esports бързо се трансформира в исполин на европейската сцена по време на разнообразни интернационалните esports събития, с впечатляваща история от триумфи и доста, доста извоювани трофеи. Партньорството е извънредно значимо за нас, защото ние създаваме нашите артикули с и за геймъри. Ние сме съществено ангажирани и с поддръжката на по-малки, местни събития и LAN празненства, както и с образованието на необятната публика за изгодите от играенето.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР