Германското правителство се готви да улесни процедурата за натурализация, заяви

...
Германското правителство се готви да улесни процедурата за натурализация, заяви
Коментари Харесай

Голяма изненада в Германия! Засяга и много българи

Германското държавно управление се готви да улесни процедурата за натурализация, съобщи представител на вътрешното министерство, представен от Франс прес.

В промяната е планувано отсега нататък поданство да може да се получава след пет години престояване в Германия, а не както е в този момент - след осем, сподели представителят. Ако чужденецът е изключително добре интегриран, което се показва да вземем за пример в положителното му показване в учебно заведение или на работа, срокът може да бъде понижен и до три години, посочи той.
-->
Трябва да бъдат положени старания за улеснение на натурализацията на родственици на служащи, пристигнали в Германия през 70-те години, защото " дълги години тяхната интеграция не се насърчаваше ", сподели още представителят.

Освен това се планува разширение на листата на страните, чиито жители могат да получават немско поданство, без да се постанова да се отхвърлят от поданството на страната си по генезис.

Вътрешното министерство ще показа плана си на останалите министерства, след което той ще бъде препоръчан за утвърждение от държавното управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР