Германското правителство няма планове за ответни мерки срещу санкциите на

...
Германското правителство няма планове за ответни мерки срещу санкциите на
Коментари Харесай

Германия няма да отвръща на санкците на САЩ срещу Северен поток-2

Германското държавно управление няма проекти за ответни ограничения против глобите на Съединени американски щати срещу " Северен поток-2 ", съобщи немският кабинет.
" Правителството няма да стартира разискване на ответни ограничения, дипломатически наказания, забрани за влизане на лица, виновни за глобите против " Северен поток-2 “. Правителството е на мнение, че такива ограничения не са от изгода. В допълнение, държавното управление обръща внимание на обстоятелството, че противопоставяне на глобите в своята основа може да бъде въведено единствено съгласно Европейския съюз “, се споделя в документа.
Правителството още веднъж акцентира, че отхвърля екстериториалните наказания, които включват наказания против " Северен поток-2 ".
Правителството на Германия продължава да има позитивно отношение към плана " Северен поток-2 ", чака неговото привършване и ще продължи да оказва политическа поддръжка на фирмите, участващи в него. Това се споделя в отговора на кабинета на въпрос на фракцията „ Алтернатива за Германия “ в Бундестага. Документът беше оповестен на уеб страницата на немския парламент.
„ Правителството на Федерална Република Германия продължава да прави оценка позитивно плана „ Северен поток-2 “, акцентира той. От позиция на немския кабинет това е на първо място търговски план. Правителството ще продължи да оказва политическа поддръжка на фирмите, участващи в плана ", се акцентира в отговора на депутатския въпрос. 
Вижте още:
Германия не желае да извади " Северен поток 2 " от Европейската газова директива
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР