Германското издание Шпигел пише, че започналите днес руски военни маневри

...
Германското издание Шпигел пише, че започналите днес руски военни маневри
Коментари Харесай

Военните учения между Русия и Китай са сигнал за САЩ, пише „Шпигел”

Германското издание " Шпигел " написа, че почналите през днешния ден съветски военни маневри " Восток-2018 " се явяват сигнал на първо място за Съединените щати.

" Кадрите, на които бойци и водачите на двете страни (руският президент Владимир Путин и китайският водач Си Дзинпин) се ръкуват, ще обиколят света, и на първо място те са обръщение към Съединени американски щати ", написа списанието в коментарен материал, представен от ТАСС.

" Шпигел " написа още, че би трябвало да се обърне изключително внимание на това, че в ученията взе участие Китай, макар че е релативно непретенциозно спрямо Русия. Списанието напомня, че на игрите Пекин е изпратил 3 200 бойци, 900 танка, гаубици, 30 самолета и хеликоптера. Според създателите на материала " това значи ново равнище на военно съдействие " сред двете страни.

Търговският спор сред Съединени американски щати и Китай и въведените антируски наказания от Запада сближават Москва и Пекин, смята изданието и напомня, че Путин и Си Дзинпин се срещат за трети път през тази година.

" Това приказва за добра фаза на връзките в историята на двете прилежащи страни, които дълго време бяха изпълнени с неприязън ", написа " Шпигел ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР