Германският здравен министър Карл Лаутербах предложи лично да ваксинира играча

...
Германският здравен министър Карл Лаутербах предложи лично да ваксинира играча
Коментари Харесай

Германският здравен министър предложи лично да ваксинира Кимих

Германският здравен министър Карл Лаутербах предложи персонално да имунизира играча на Байерн Джошуа Кимих и да организира полемика с него за изгодите и рисковете от това.

" Предлагам да го имунизирам персонално и да обясня рисковете, които явно са по-големи за тези, които не се имунизират ", сподели Лаутербах, който е доктор, в изказвания пред списание " Бунте ".

Кимих към момента не е имунизиран против ковид, откакто прекара в края на 2021 година

Играчът призна скептицизма си във връзка с наличните ваксини и сподели, че се опасява от дълготрайни странични резултати, което провокира спор в Германия и докара до употребата му от антиваксъри.
 Антиваксърът Кимих се завръща в игра против Барселона
Антиваксърът Кимих се завръща в игра против Барселона

Ако PCR-тестът му преди мача бъде негативен.

След инфекцията Кимих сподели, че ще се имунизира. " Това е прелестно. Никога не съм го осъждал за позицията му. Тялото му е центърът на кариерата му и е обикновено той да изпитва страхове ", сподели Лаутербах пред " Бунте ", представен от " Труд ".

Кимих, след дълго неявяване заради няколко карантини за това, че е бил неимунизирано контактно лице, което се разболя след това и получи инфилтрация в белите дробове, се завърна на терена и е неоспорим титуляр за Байерн и немския тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР