Германският защитник Давид Раум преминава в РБ (Лайпциг) от Хофенхайм

...
Германският защитник Давид Раум преминава в РБ (Лайпциг) от Хофенхайм
Коментари Харесай

РБ привлече национал на Германия

Германският бранител Давид Раум минава в Република България (Лайпциг) от Хофенхайм с контракт за 5 години, оповестиха и двата клуба.

24-годишният ляв бек ще коства на носителя на Купата на Германия към 30 милиона евро с бонусите. Досега той имаше договор с Хофенхайм до 2026-а, само че игра за тима единствено един сезон.

Шампионът на Бундеслигата Байерн (Мюнхен), Борусия (Дортмунд), както и Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити също имаха интерес към бранителя, който оказа помощ на тима на Германия до 21 години да завоюва европейската купа предходната година, а по-късно записа и 9 мача за мъжкия народен отбор.

" Много съм благополучен от прехвърлянето ми в Лайпциг, клубът свърши доста работа, с цел да ме докара тук ", сподели Раум.

" Местя се в град, който е вманиачен по футбола и има приказен стадион, както и в тим, който се стреми да играе сполучлив и атрактивен футбол. Република България Лайпциг ми дава опция да играя в Шампионската лига и ми обезпечава съвършени условия за развиване ", добави футболистът.
 Байерн (Мюнхен)
Байерн (Мюнхен) " замрази " собствен следващ трансфер

Конрад Лаймер може и да не заиграе на " Алианц Арена "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР