Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че Европейският съюз се нуждае

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че Европейският съюз се нуждае
Коментари Харесай

Меркел: Европа се нуждае от повече правомощия в областта на здравеопазването

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че Европейският съюз се нуждае от повече пълномощия, с цел да координира реакцията на блока на здравни рецесии като пандемията на , и не изключи смяна на контракта, с цел да бъдат обезпечени, написа Euractiv.
Канцлерът към този момент разгласи, че ще се отдръпна от политиката след парламентарните избори в Германия през септември и самата тя се сблъсква с проблеми в координацията на корона-ограниченията в страната си, съобщи организация Фокус.
 Брюксел обмисля приемането на европейски закон за свободата на медиите Брюксел обмисля приемането на европейски закон за свободата на медиите
В тирада, произнесена пред комисията по просвета и обучение на Европейския парламент през вчерашния ден, еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Брето...
„ Вярвам, че Европа се нуждае от повече пълномощия в региона на опазването на здравето “, сподели Меркел на събитието, проведено от Европейската национална партия (ЕНП).
Меркел уточни като образец концепцията за разширение на пълномощията на основания в Стокхолм Европейски център за надзор на болесттите (ECDC), който е основан по модела на немския институт Роберт Кох (RKI).
Германският водач разкритикува и отношението на някои държавни управления на Европейски Съюз към тактиката за имунизиране на Европейската комисия, като предизвести, че е неточност някои да се извърнат към китайски или съветски ваксини без утвърждението на Европейската организация по медикаментите (EMA).
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР