Германският гранд Байерн Мюнхен потвърди вече и официално всички спекулации

...
Германският гранд Байерн Мюнхен потвърди вече и официално всички спекулации
Коментари Харесай

Байерн потвърди официално големите промени

Германският гранд Байерн Мюнхен удостовери към този момент и публично всички спекулации към клуба в последното денонощие. Шампионът на Бундеслигата разгласи раздялата си с неотложен резултат с Юлиан Нагелсман, който бе отпред на баварците от лятото на 2021-а година. 
 Нагелсман може доста скоро да си откри нова работа Нагелсман може доста скоро да си откри нова работа
Това решение е било взето след съвещания сред изпълнителния шеф Оливър Кан и спортния шеф Хасан Салихамиджич с президента на клуба Херберт Хайнер. Той ще бъде завещан незабавно от Томас Тухел, който е подписал контракт до 30 юни 2025-а и ще поеме отбора още от понеделник. 

Пред самият Тухел има доста сериозна задача, откакто още на 1 април той ще би трябвало да се изправи в съдбоносен за борбата за купата конфликт с Борусия (Дортмунд), които сега са водачи в Бундеслигата с точка преднина. Баварците са и на четвъртфиналите в Шампионската лига, където имат не по-лека задача в идните конфликти с Манчестър Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР