Германският автомобилен гигант BMW представи новия си модел кросоувър XM

...
Германският автомобилен гигант BMW представи новия си модел кросоувър XM
Коментари Харесай

Български ханове оживяха в реклама на най-мощния модел BMW

Германският авто колос BMW показа новия си модел кросоувър XM Concept. За да снимат рекламата на най-мощния и безценен автомобил в портфолиото си, компанията е избрала Шумен и паметника „ Създатели на българката страна “.

Клипът има за цел да показа футуристичната и нападателна визия на автомобила, която изпреварва времето си, съгласно компанията.



Шуменският монумент е издигнат през 1981 година и демонстрира историята на Първата българска страна. Архитектурният комплекс включва големи фигури на българските владетели Аспарух, Тервел, Крум, Омуртаг, Борис I и Симеон I.

По мемориала са изобразени още военни победи и приемането на славянската книжовност. Видеото за рекламата е снимано през септември, като съгласно районни медии, пътят към паметника е бил затворен и е защитавано в загадка тъкмо какви фотоси се реализират на мястото.

Новият модел ще стартира да се продава от идната година, като се показва за най-скъпия и мощен кроуоувър на немската марка, само че в същото време и екологичен. BMW Concept XM се състои от 4,4-литров V8 мотор и електродвигател с обща мощ 750 к.с.

Въпреки че е построен като първообраз на моделите X5, X6 и X7, новият флагман на марката има изцяло друга визия.

Цените към момента не са оповестени, само че се чака да започват от към 130 000 евро – 150 000 евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР