Германските власти обясняват факта с изтичането срока на действие на

...
Германските власти обясняват факта с изтичането срока на действие на
Коментари Харесай

Броят на бежанците в Германия намаля за първи път от 9 години

Германските управляващи изясняват обстоятелството с приключването периода на деяние на статута, възложен на краткотрайно пребиваващите в страната бежанци.
Броят на живеещите в Германия бежанци и мигранти с позволено право на престояване за избран период е намалял за първи път от девет години, оповестява „ Дойче веле ”.
 Какво тъкмо съдържа новият проект за банкет за бежанци и мигранти против пари? Какво тъкмо съдържа новият проект за банкет за бежанци и мигранти против пари?
Европейският съюз ще разгласи по-късно през днешния ден нови наложителни ограничения за ръководство на миграционните потоци - един от противоречивите въпроси, койт...
По информация на федералното Министерство на вътрешните работи, общият брой на тази категория лица е 1,31 милиона, което е с към 50 000 по-малко спрямо последните шест месеца. Търсещите леговище в Германия и лицата с отсрочено осъществяване на депортиране са 450 000, което е с 15 000 по-малко от предходното полугодие.
От вътрешното министерство прецизират, че тези индикатори са свързани с приключването на периода на деяние на специфичния статут, с който се употребяват тази категория мигранти. „ Значителна част от тях ” към този момент не живее в Германия.
Улла Йелпке от Лявата партия в Бундестага разкритикува политиката на държавното управление в региона на миграцията. „ Ние разполагаме с място, за което свидетелстват цифрите. В същото време десетки хиляди хора, търсещи протекция, се намират в недостойни условия в европейските страни на влизане ”, съобщи тя и акцентира, че Германия не би трябвало да бяга от отговорност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР