Германските производители на автомобили Daimler и BMW планират в бъдеще

...
Германските производители на автомобили Daimler и BMW планират в бъдеще
Коментари Харесай

Mercedes и BMW с нов ход за повишаване на цените

Германските производители на коли Daimler и BMW възнамеряват в бъдеще да лимитират предлагането на своите коли и да разчитат на премиум бранша, с цел да запазят високите цени на същото равнище, което означиха по време на пандемията, оповестява вестник Financial Times, представен от БГНЕС.

В публикацията се показва, че дефицитът на чипове, с който автомобилните производители по света се сблъскаха по време на пандемията, докара до понижаване на предлагането на нови коли и увеличение на цената им. По време на пандемията Daimler и BMW се увериха, че клиентите са подготвени да платят много повече за техните артикули.

„ Умишлено няма да задоволим търсенето “, сподели Харалд Вилхелм, шеф по финансовите въпроси на Daimler, пред изданието. Той добави, че в това време концернът " ще направи преход към по-луксозен сегмент ".

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Кризата на пазара на полупроводници може да докара до понижа...

BMW също реши да схване същата идея. Никола Питър, основен финансов шеф на баварския тръст, призна, че компанията " е отбелязала доста усъвършенстване в ценообразуването си през последните 24 месеца ". Следователно концернът " има намерение да резервира метода си при обезпечаване на доставките ", сподели той.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР