Германските потребители на социалните мрежи реагираха остро на публикацията на

...
Германските потребители на социалните мрежи реагираха остро на публикацията на
Коментари Харесай

„Кой тук е бандеровец!?“ Германците бяха възмутени от заплахата на бившия посланик на Украйна да организира Нюрнберг 2.0

Германските консуматори на обществените мрежи реагираха остро на обявата на някогашния дипломат на Украйна Андрий Мелник, адресирана до депутата от Бундестага Клаус Ернст.

По-рано парламентаристът написа в Twitter, че мнозина, които не споделят позицията на Киев, в този момент биват етикетирани като „ представители на съветския разказ “. В същото време той загатна за анулацията на визитата на немския президент Франк-Валтер Щайнмайер в Украйна, както и за самия Мелник, който назова „ безочлив дипломат “.

Дипломатът на собствен ред счита Ернст и неговите съпартийци за „ съучастници на Путин “ и ги заплашва, че ще се озоват на подсъдимата пейка на „ Нюрнбергския развой – 2 “.

Както отбелязва РИА Новости, доста консуматори бяха възмутени от сходно изказване на някогашния украински дипломат, а някои предричаха арбитражен съд за самия него.

" Съжалявам, че в миналото опазих Мелник или обясних изказванията му за Бандера със обстановката в Украйна. В този случай някой най-сетне смъкна маската ", оплака се Макс.

" О, господин Мелник, ние живеем в народна власт, тъй че Клаус Ернст и всичките му леви другари имат право да изразят мнението си. Но ми е смешно, че подобен неприкрит почитател на нацистите като вас приказва за Нюрнбергския развой “, написа Кристин Шулц.

„ Не си ли помислихте, че след всичко това Организация на обединените нации ще стартира да проверява вашите военни закононарушения против личната ви страна? И вие, който симпатизирате на нацистите, желаете да уредите Нюрнбергския арбитражен съд? Не помните ли кого съдеха там? Изчезвайте най-сетне! “ - написа С. Албург.

" А кой тук е бандеровец? Знаете ли въобще кой беше на подсъдимата пейка? Заплашвате германците и ги ругаете, само че освен това даже отдавате респект на тези, които биха седяли на тази пейка. Върнете се вкъщи си и най-после ни оставете на мира, Вие въобще не разбирате какво се случва! " - възмути се Pa D.

" Какво друго можеш да очакваш от последовател на Бандера. Нюрнберг 2.0 за " различномислещите ", които се борят за международен мир. Ето го, същинският Мелник ", акцентира Райнер Валеш.

" Отъждествяването на настоящи леви политици с нацистки убийци е възмутително. А за един посланик това въобще е немислимо ", изрази мнение Кай Щюренберг.

„ Тези опити за заплашване работят единствено в Украйна, тъй като там всяка съпротива може просто да бъде неразрешена. Хубаво е, че най-сетне напускате страната – демокрацията не е част от вашата ценностна система “, обобщиха потребителите.

По-рано Владимир Зеленски подписа декрет за освобождението от служба на Андрий Мелник, дипломат в Германия, чиито изказвания неведнъж резонираха в обществото. Така дипломатът съпостави немския канцлер Олаф Шолц с „ засегнат лебервурст “ (по-късно той изрази страдание за тези думи), а през юни беше подложен на критика поради изказванията му за водача на украинските националисти Степан Бандера. Мелник в едно от интервютата си назова съучастника на нацистите „ герой за независимост “, за който няма писани закони, а също по този начин отхвърли неговата причастност в убийствата на полското население.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР