Германските органи за сигурност явно са проспали многобройни пътувания на

...
Германските органи за сигурност явно са проспали многобройни пътувания на
Коментари Харесай

Незабелязано: Малката дъщеря на Путин е летяла повече от 20 пъти до Германия

Германските органи за сигурност очевидно са проспали многочислени пътувания на една от дъщерите на Владимир Путин до Бавария. Разкрития на сп. „ Шпигел “ и съветската проверяваща платформа „ Istories “ сочат, че от 2015 година насам Катерина Тихонова очевидно е пътувала повече от 20 пъти до Германия. При това тя е била придружавана от вероятно въоръжени телохранители на съветската Служба за сигурност към президента, написа Deutsche Welle.

На немската полиция и разузнаването явно не са създали усещане въпросните пътувания, макар че Тихонова е летяла до Германия под същинското си име.

Пътуванията са регистрирани с помощта на прихванати резервации за полети, копия на паспорти и данни от една италианска виза под номер ITA031963667.

Едно само нейно пътешестване през 2019 година е била видяно от немските служби за сигурност – въпреки и инцидентно. По-нататъшното следене на данните обаче не е дало резултати.

Себастиан Фидлер – специалист по сигурността и народен представител от ГСДП – разкритикува остро неуспеха на службите: „ Въоръжени телохранители на съветския президент се разхождат неусетно из Бавария и никой не се интересува от този факт “, съобщи той, представен от NTV.

По-малката щерка на Путин очевидно е пътувала до Германия, с цел да се среща с един мъж, с който от дълго време поддържа персонална връзка. Става дума за Игор Зеленский – съветски създател, който не е родственик на украинския президент Володимир Зеленски. До април тази година Игор е бил началник на Баварския държавен балет и вероятно е татко на четиригодишната през днешния ден щерка на Тихонова.

Кремъл, Тихонова и Игор Зеленский оставиха без отговор запитвания на немски медии за въпросните пътувания.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР