Германските национали са имали по по-дълъг от очакваното разговор със

...
Германските национали са имали по по-дълъг от очакваното разговор със
Коментари Харесай

Нойер все още няма обяснение за случилото се

Германските национали са имали по по-дълъг от предстоящото диалог със селекционера Йоахим Льов преди отпътуването за Сочи през днешния ден. Капитанът Мануел Нойер закъсня с 50 минути за конференцията и по-късно се извини. “Имахме отборна среща. Ние самите сме най-големите си критици”, съобщи вратарят.

Маншафтът ще се опита да се възвърне след провалянето с 0:1 от Мексико на старта на битката на Мондиала в Русия, като завоюва против Швеция на 23 юни.

“Мексико ни сътвори проблеми, с които ние не успяхме да се оправим - съобщи вратарят. - Помежду си говорихме за проблемите в отбрана. Липсваше ни кураж, нямахме нужното самочувствие. А за какво беше по този начин - не мога да отговоря.”

Sotschi #ZSMMN #DieMannschaft #WM2018 pic.twitter.com/piRUhv87NU
— Die Mannschaft (@DFB_Team) June 19, 2018
“Всички знаят, че няма смисъл в недоволства за случилото се - продължи Нойер. - Трябва допустимо най-скоро да се пренастроим за идващия мач. Сигурен съм, че ще покажем друго лице, въпреки това да не е елементарно. Всеки футболист би трябвало да си зададе въпроса “Готов ли съм да дам всичко от себе си?” Не считам обаче, че би трябвало да сменяме изпълнителите. В тима няма разделяне на групички. Тези футболисти, които завоюваха Купата на Конфедерациите, също са част от отбора. От в този момент нататък ни предстоят единствено финали. Вярвам, че имаме силите да компенсираме за случилото се.”

Загубата против “ацтеките” върна спомените за сензационното проваляне на Бундестима от Алжир на старта на Мондиал 1982 година Тогава обаче германците съумяха да се съвземат и стигнаха до финала. “Сегашната загуба към този момент ни разсъни. Комуникацията в съблекалнята в никакъв случай не е била по-добра. Искаме да създадем положително усещане на първенството”, приключи Нойер. Мондиал 2018 1 кръг, неделя 17 юни  Германия 0:1краен резулат  Мексико
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР