Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове все още

...
Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове все още
Коментари Харесай

Обрат с времето: Слънце и без дъжд в съботния ден

Днес ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове към момента по-значителна облачност ще има над крайните източни и южни региони, само че ще бъде без превалявания. След обяд над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб, в Източна България – до сдържан, север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София – към 18°.
  
Над Черноморието преди обяд ще има забележителна облачност. През останалата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, с наклонност на постепенно намаляване.



Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа мощен североизточен вятър, който денем ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра – към 5°.

В неделя преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Северна България и планините ще превали, допустимо е и да прегърми. Вятърът ще е слаб със северна съставния елемент. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните – сред 18° и 23°.

В понеделник ще се задържи най-вече облачно, тук-там ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток, температурите ще се намалят с 2-3 градуса. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР