Германските компании трябва да се поклонят ниско на бившия канцлер

...
Германските компании трябва да се поклонят ниско на бившия канцлер
Коментари Харесай

Путин: Германия да се поклони ниско на Шрьодер за руския газ на ниски цени

Германските компании би трябвало да се " поклонят ниско " на някогашния канцлер поради обстоятелството, че в този момент Германия получава съветски газ на ниски цени. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на пленарната сесия на „ Руската енергийна седмица “, съобщи БГНЕС.

" Страни като нашите съществени консуматори Германия би трябвало да се поклонят ниско на Герхард Шрьодер, тъй като в този момент Германия получава газ не в размер на 1000-1500 $ на хиляда кубически метра, а 300 $ на хиляда кубически метра ", сподели Путин.
 Путин: Скокът на цената на газа в Европа е резултат от систематичните й неточности Путин: Скокът на цената на газа в Европа е резултат от систематичните й неточности
Системните дефекти в енергийния бранш на Европа са причина за актуалната рецесия и сътрудниците на Русия не би трябвало да се пробват...

Президентът на Руската федерация акцентира, че това се отразява на семействата, жителите на федералната република, индустрията и световната конкурентоспособност на европейската стопанска система. Скокове в цените на международните енергийни пазари са неизбежни, в случай че решенията в тази област се вземат от непрофесионалисти. Това съобщи още съветският президент.

Държавният глава напомни правосъдното решение в Нидерландия, което подреди на петролната и газова компания „ Shell “ да понижи нездравословните излъчвания с 45%. " Това е казус ", означи Путин. " Ако решенията ще бъдат вземани от хора, които са изцяло неподготвени за тях, тогава скоковете на международните пазари са неизбежни. Ако това продължи, тогава в Нидерландия ще се върнат към средства за като кънките, тъй като ще бъде прекомерно скъпо да се придвижват с коли, в това число електрически. И ще се пързалят с тях освен с цел да стигнат от място А до място Б, а и с цел да се сгреят. И сегашният пазар демонстрира, че такава заплаха съществува “.

Много решения в този момент се вземат „ на инцидентен принцип, въз основа на политическата обстановка “, сподели Путин. „ Според мен доста участници в този развой злоупотребяват със страховете на хората по отношение на изменението на климата, с цел да реализиран вътрешнополитически цели и може би за някаква икономическа полза. Необходимо е хората, публичните организации, в това число екологичните, да видят всички тези проблеми и да вземат дефинитивни решения с явен взор ", заключи президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР