Германската посланичка Н. Пр. Ирене Планк лично посети най-голямата логистична

...
Германската посланичка Н. Пр. Ирене Планк лично посети най-голямата логистична
Коментари Харесай

Kaufland разшири най-големия склад в България с нови 1200 кв.м.

Германската посланичка Н. Пр. Ирене Планк персонално посети най-голямата логистична база у нас
Kaufland България разшири складовата си база с нови 1147 кв.м. С това общата повърхност на най-голямата Логистична база у нас и на Балканите надвишава 113 000 кв.м. Разширението е на зоната за замразени храни и се равнява на 1100 палетоместа. Така общата повърхност на помещението за предпазване на надълбоко замразени храни надвишава 6000 кв.м.

По мотив формалното разкриване на разширението персонално посещаване в Логистичната база направи Н. прочие Ирене Планк – дипломат на Федерална република Германия. Във визитата присъединяване взеха още почетният консул на Федерална република Германия в гр. Пловдив доктор Мариана Чолакова и доктор Митко Иванов, основен шеф на Германо-българската индустриална камара.
-->
Логистичният център на  Kaufland България

Централният склад на Kaufland се състои от две мегаструктури, ситуирани на повърхност от 113 000 кв.м. Общият потенциал на складовия комплекс надвишава 111 000 палетоместа, като всеки ден в базата идват по 150 камиона със артикули. Над 1,3 млн. са общо палетата, които всяка година се комисионират в него и се транспортират до всичките 63 хипермаркета в цялата страна. Логистичният център се състои от 12 обособени зони, като температурният режим в тях е от  -23° до +23°, с цел да се обезпечи и подсигурява съвършено качество на стоките.

През 2022 година Централният склад на Kaufland получи документ за качество TÜV AUSTRIA

Сертификатът беше публикуван в уверение на това, че дейностите в складовата база дават отговор на най-високите интернационалните стандарти – сигурност на храните, качество на процесите и надзор на рисковете. Фокус на одита и сертификацията са процесите, свързани с приема на свежи месо и риба.

Най-големият склад в България дава работа на близо 600 души

Броят на чиновниците, които работят за застраховане на всички процеси в него, е 580. Наред с всички тясно профилирани експерти и специалисти, в Централния склад има една характерна, само че извънредно основна за целия бизнес позиция – обучител „ Свежест “. Това е индивидът, който дава отговор за качествения надзор при всекидневния банкет на плодове и зеленчуци. По време на прегледа на стоката, от всеки един камион се изваждат несъмнено количество артикули и се ревизират подробно за цвят, размер, форма и усет. Едва по-късно се позволяват до склада и оттова – до хипермаркетите в цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР