Германската политическа партия Алтернатива за Германия (АГ) предлага за жените

...
Германската политическа партия Алтернатива за Германия (АГ) предлага за жените
Коментари Харесай

В Германия предлагат да се въведат безплатни курсове по самозащита за жени

Германската политическа партия " Алтернатива за Германия " (АГ) предлага за дамите и девойките в цялата страна да се вкарат безвъзмездни курсове по самоотбрана, съобщи ДПА.
 
Антиимигрантската групировка упорства и да се разпространят листовки, предоставящи на дамите обстойна информация за ограничения за сигурност, които биха могли да подхващат " без прекалено много старания ".
 
Кандидатът за канцлер на АГ Алис Вайдел съобщи, че средствата за листовките и курсовете ще дойдат посредством отчасти преразпределение на парите за федералната стратегия за обществено приобщаване " Демокрация онлайн ", финансираща планове на локално, районно и национално ниво за попречване на радикализацията и поощряване на демокрацията.
 
Вайдел насочи това искане, откакто предходната седмица жена, излязла на открито да тича, беше изнасилена в парк в Лайпциг. След нападението жертвата трябваше да се подложи на незабавна интервенция на лицето.
 
Германската полиция търси за изнасилването мъж от " средиземноморски генезис ", на възраст сред 25 и 35 години. След този случай тя предизвести дамите, тичащи в парковете, да бъдат бдителни.
 
Подкрепата за АГ преди идните на 24 септември парламентарни избори в Германия се прави оценка от социологическите изследвания на стабилно ниво от към 8 %, което значи, че партията съвсем несъмнено ще влезе в Бундестага за първи път от своето основаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР