Германската партия Алтернатива за Германия заяви, че по време на

...
Германската партия Алтернатива за Германия заяви, че по време на
Коментари Харесай

''Алтернатива за Германия'' ще иска разпускане на ЕС

Германската партия " Алтернатива за Германия " съобщи, че по време на акцията за изборите за Европейски парламент през идната година може да изиска " разформироване " на Европейския съюз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Партията може да изиска и Германия да напусне блока.

" Търпението на водачите на партията към Европейски Съюз е изчерпано. Ето за какво желаеме Европейският съюз да бъде разхлабен и на негово място да основем нова европейска икономическа общественост и общественост по ползи - федерация на европейските народи ", оповестяват от прессъобщение на партията, представено от ДПА. 

" Алтернатива за Германия " би трябвало да гласоподава позицията в края на юли. Партията поддържа излизането на Германия от Европейски Съюз още от 2019 година и приканва за унищожаване на Европейския парламент. Парламентарните избори в Европейски Съюз са планувани за юни 2024 година.

Миналата седмица лидерът на " Възраждане "  Костадин Костадинов се  срещна с  водача на " Алтернатива за Германия " Тино Крупала. От пресцентъра на " Възраждане " се похвалиха за среща и разпространиха следното известие:

" Установеният разговор сред двете партии е съображение за оптимизъм в двустранните им връзки на европейското политическо пространство. "

Според последните социологически изследвания " Алтернатива за Германия " е втора политическа мощ след   " Християндемократическия съюз.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР