Германската компания Volkswagen демонстрира на автосалона в Детройт наточена модификация

...
Германската компания Volkswagen демонстрира на автосалона в Детройт наточена модификация
Коментари Харесай

Нов Passat с двигател VR6

Германската компания Volkswagen показва на автосалона в Детройт наточена трансформация на седана Passat. Тя носи абревиатурата GT и с изключение на с по-мощен мотор, разполага и с над 20 екстериорни и интериорни промени.



Наточеният Passat ще се създава в лимитирана серия и разполага с 3.6-литров бензинов VR6 мотор, който е с мощ от 284 конски сили. Максималният въртящ миг е 350 Нм.



Скоростната кутия на Passat GT е шестстепенна роботизирана с два съединителя, само че все още от компанията не са разкрили точните динамични характерности на наточения Passat.



GT версията се отличава от общоприетия Passat и по другите предни светлини, броните, черния таван и модифицираните странични огледала за назад виждане. Джантите са 19-цолови, а задните светлини са тонирани.



Два сдвоени ауспухни накрайника, снижено окачване и спортна ауспухна система са още от отличителните черти на Passat GT. Продажбите ще започват първо в Съединени американски щати, като това ще стане от пролетта на тази година. Цената ще стартира от $29 000.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР