Германия смята, че Русия не е направила нищо за изясняване

...
Германия смята, че Русия не е направила нищо за изясняване
Коментари Харесай

Германия: Санкциите за Русия заради Навални са правилни

Германия счита, че Русия не е направила нищо за изясняване на случая с опозиционера, по тази причина решението на Европейския съюз за наказания против Москва е било вярно. Това съобщи през днешния ден немският външен министър Хайко Маас на обща конференция с генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, съобщи ТАСС.
" Ние сме уверени, че това беше вярното умозаключение ", съобщи Маас. Според него обстановката с Навални не е двустранен проблем на Германия и Русия, по тази причина немските управляващи са дали всички известни им сведения по случая на Организацията за възбрана на химическото оръжие.
 Маас: Русия няма интерес от изясняване на случая Навални Маас: Русия няма интерес от изясняване на случая Навални
Русия е направила „ малко “ за изясняване на случая с съветския блогър Алексей Навални, което ускорява усещането, че не е...
" Резултатите са изцяло явни ", сподели Маас. " Мисля, че през последните седмици и месеци Русия имаше задоволително благоприятни условия, с цел да даде своя принос за изясняване на случая. Това не стана ", съобщи той. " През последните седмици и месеци видяхме по въпроса с Навални доста " димни пердета ", създавани от Москва. По мое мнение имаше доста благоприятни условия да се изяснят нещата, станали в Русия и свързани с отравянето на Навални, или най-малко да се стартира следствие. Това не се случи ", сподели немският външен министър. " Така че имаме съществени подозрения в готовността да се направи това ", съобщи Маас, представен от.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР