Заложническа драма се е разиграла снощи в плевенското село Рупци,

...
Заложническа драма се е разиграла снощи в плевенското село Рупци,
Коментари Харесай

Полицията на крак! Психично болен мъж взе заложници

Заложническа драма се е разиграла нощес в плевенското село Рупци, научи " Фокус " .

Мъж е държал две дами срещу волята им и ги е ранил с нож. Той е бил обезвреден и арестуван от служители на реда от сектора в Червен бряг.

Екип на полицията се отзовал на сигнал, постъпил нощес в 19:12 часа. Според първичната информация 62-годишен, с влошено психологично здраве, с нож е нападнал 76-годишна и 73-годишна.

На място чиновниците открили счупени домашен съдове и потрошено имущество. Мъжът е отказал да извърши полицейско предписание и се барикадирал в лятна кухня с едната от жертвите си. За да преодолее съпротивата му служител на реда е създал изстрели в безвредна посока.

Служителите съумели да влязат в помещението и да изведат 62-годишния с белезници. И на двете дами е оказана здравна помощ. 73-годишната е настанена в болнично заведение в Плевен, без заплаха за живота.

Извършителят е превозен до УМБАЛ " Д-р Георги Странски " - Плевен и настанен в клиника без заплаха за живота. Задържан е за период до 24 часа и е обезпечена полицейска защита в болничното заведение.

На мястото на престъплението е осъществен оглед и са конфискувани материални доказателства, съпричастни към действието. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е сезирана районна прокуратура – Плевен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР