Жителите на остров Лансароте са възмутени от провокативното поведение на

...
Жителите на остров Лансароте са възмутени от провокативното поведение на
Коментари Харесай

Само по маратонки: гол турист на колело възмути испанците

Жителите на остров Лансароте са възмутени от провокативното държание на един от туристите, който карал велосипед единствено по маратонки. Този случай единствено ускори митингите против туризма, които в последно време набират скорост в Испания.

Гол мъж на междинна възраст с маратонки и забрадка на главата беше сниман на видео от очевидци в североизточната част на курортния остров тази събота, 1 юни. Жената, снимала нарушителя от колата, сподели на испански: „ Просто не мога да допускам “, пише The Sun.

Когато видеото и екранни фотоси се появиха в обществените медии, локалните поданици се ядосаха, като някои даже приканиха голият велосипедист да бъде задържан.
 Гол колоездач възмути испанките, остров Лансароте, скандал, туризъм, пътешестване, вицове, любознание, видео Гол мъж на междинна възраст с маратонки беше сниман от очевидци в североизточната част на курортния остров Снимка: YouTube
„ Това се назовава нудизъм на пътя. Децата не би трябвало да виждат такива неща “, споделя Ванеса Фигероа, локален хотелски служащ, който живее в Аресифе, столицата на Лансароте.

Други консуматори също показаха възмущението си от това, което видяха на фотосите.
„ Защо всички тези простаци се стичат тук, в случай че този човек беше в личната си страна, нямаше да прави това “;„ Лансароте е отвън надзор и никой не прави нищо “;„ Кога ще свърши целият този призрачен сън ”;„ Не желая децата ми да виждат тези перверзници.
Всъщност на някои публични места в Испания, изключително на Балеарските острови, на туристите даже е неразрешено да носят бикини или бански къси панталони на всички места, с изключение на на плажа. Нарушителят е застрашен от санкция от 580 евро. Изглежда обаче не всички туристи съблюдават тези правила.



 

Протестиращи против туристите излязоха по улиците в горещите испански ваканционни места Снимка: The Sun
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР