Министър на торите се нахвърли, след като десетки знаци на

...
Министър на торите се нахвърли, след като десетки знаци на
Коментари Харесай

Протестиращите продължават да трошат знаци на консерваторите в един избирателен район - „десетки изчезнали всеки ден“

Министър на торите се нахвърли, откакто десетки знаци на акцията за общи избори в неговия изборен регион бяха „ скъсани и откраднати “.

Снимки от Монмутшър в Уелс демонстрират сини плакати на акцията с логото на консерваторите, съборено и раздрано в полета. Дейвид Т. С. Дейвис, претендент на торите и държавен секретар на Уелс, сподели, че табелите върху частните парцели в региона са или изчезнали, или са развалени, и го разказа като „ изцяло недопустимо държание “.

Уелски новинарски уеб страница Nation.Cymru заяви източник, непосредствен до министъра, че десетки знаци изчезват „ всеки ден “. Все още никой не е разпознат по отношение на случаите и Mirror се е свързал с полицията в Гуент по отношение на това дали им е докладвано.

В изказване, оповестено през днешния ден, господин Дейвис сподели: „ Няколко мазилки уеб сайтове, сложени в частни парцели в Монмутшир, са били разрушени и откраднати. Това е нелегално закононарушение. Това е изцяло недопустимо държание и не може да бъде толерирано в едно демократичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР