Германия надделя над Северна Ирландия с 3:1 на стадион "Уиндзър

...
Германия надделя над Северна Ирландия с 3:1 на стадион "Уиндзър
Коментари Харесай

Германия и Англия си гарантираха участие в Мондиала, Аржентина ще трепери до последно


Германия надви над Северна Ирландия с 3:1 на стадион "Уиндзър Парк" в Белфаст и си подсигурява присъединяване във финалите на Световното състезание през 2018 година в Русия.

През първото полувреме се разписаха Себастиан Руди и Сандро Вагнер, а в 86-ата минута Джошуа Кимих повиши на 3:0 за Бундестима. В самия завършек на дуела северноирландците стигнаха до почетно попадение, създател на което стана Джош Магенис. За Германия това е девета поредна победа в квалификациите и отборът е неосъществим на върха с цялостен актив от 27 точки. Отборът на Северна Ирландия, който към този момент си бе подсигурил място в баражите, заема втора позиция в група С, Чехия има 12, а Норвегия, която разгроми Сан Марино с 8:0 нощес, е на четвърто място с 10 т.

Сигурен участник на Мондиал 2018 е и отборът на Англия, който победи Словения с 1:0 на "Уембли". Единственият гол в мача вкара Хари Кейн в заключителните секунди на мача. Островитяните с актив от 23 точки си подсигуряваха първото място в група F.

Аржентина пък ще трепери до последно, откакто не съумя да победи Перу вкъщи на стадион "Алберто Армандо" в Буенос Айрес. Срещата приключи 0:0 и Перу остава на пета позиция с идентични точки с Аржентина и по-добри спомагателни индикатори. За финалите на Световното се класират непосредствено първите четири тима, а петият играе бараж с представителя на Океания. Аржентина се нуждае от наложителна победа над Еквадор в заключителния си мач против Еквадор като посетител, само че даже и това може да се окаже незадоволително на тима да играе в Русия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР