Германия избира нов канцлер. Сблъсъкът между двамата кандидати запоста –

...
Германия избира нов канцлер. Сблъсъкът между двамата кандидати запоста –
Коментари Харесай

Нов трилър от Стив Бери: Мрежата на Кайзера

Германия избира нов канцлер. Сблъсъкът сред двамата претенденти запоста – Мари Айзенхут, дълготраен водач на страната и уверен родолюбец,и Теодор Пол, популист и гневен националист – става все по-ожесточен.Различията са освен в концепциите и тактиките, само че и в тайните, които всеки отдвамата крие. Те всички водят към предишното. И по-точно, към случилото сена 30 април 1945 година в бункера на Хитлер. Наистина ли събитията са се развилитака, както са разказани в учебниците? Там ли са умрели Адолф Хитлер и ЕваБраун? Успял ли е да избяга Мартин Борман? И какво е станало с изнесеното впоследните месеци на войната голямо благосъстояние в злато и валута?
Когато един американски президент търси помощ за собствен немски другар, някогашният скришен сътрудник от отряд „ Магелан “ Котън Малоун не може да откаже.Търсенето на отговори минава през забулени в загадъчност селища в Чили,богати ферми в саваната на Южна Африка и банкови трезори в Швейцария.Неочаквани разкрития, свързани със ориста на Ева Браун и Мартин Борман,ще дефинират кой ще поеме кормилото на Германия, а оттова и накъде щетръгне Европа.
 Нов трилър на Дейвид Балдачи Нов трилър на Дейвид Балдачи
Атли Пайн, сътрудник от ФБР, се завръща в градчето Андерсънвил, Джорджия, с цел да проверява изгубването на своята сестра. Преди трийсет годи...
Може ли историята да бъде пренаписана? Ами в случай че в действителност е било така…
Най-амбициозният и стряскащо настоящ трилър на майстора на историческите мистерии. Стив Бери ни забавлява, само че и ни дава сериозен мотив за размисъл.
„ Буклист “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР