Гери-Никол ще участва в най-новия филм„Революция Х“, в който и

...
Гери-Никол ще участва в най-новия филм„Революция Х“, в който и
Коментари Харесай

Гери-Никол изгрява с главна роля в киното

Гери-Никол ще взе участие в най-новия филм„ Революция Х “, в който и е поверена с основната роля. Заедно със скандалната певица, в облика на Дон Корлеоне влиза и Димитър Бербатов. В лентата героят на футболната звезда се споделя Караваджо и се занимава с дрога по българското Черноморие. Негови подчинени пък са героите на Мариан Вълев-Куката и Александър Сано.

Как ще се впише Гери-Никол в обичаната на младежите бунтарска тайфа, проходила от сериала на bTV, се чака да разберем следващата година.


" Изключително съм щастлива, че имах достойнството да вземам участие в този план дружно с едни от най-големите имена на българското кино! Благодаря им за това, че споделиха опита си с мен и ме научиха на доста, както и че ме въодушевиха да продължа да се развъртвам в областта на филмовото изкуство ", съобщи Гери-Никол.
Снимките към кино лентата, който е и продължение на „ Революция Z”, стартираха по-рано този месец край Лозенец, а измежду останалите звезди, които ще се завърнат на огромния екран, са Силвия Петкова, Диляна Попова, Георги Кадурин и Стефка Янорова.

За комичните обстановки сред някогашните възпитаници и сегашни преподаватели в добре познатата ни гимназия ще се грижат Мариан Вълев и режисьорът Людмил Иларионов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР