Герхард Шрьодер е нов човек, след като се е отказал

...
Герхард Шрьодер е нов човек, след като се е отказал
Коментари Харесай

Бивш канцлер събра очите на германците, направи магия

Герхард Шрьодер е нов човек, откакто се е отказал от обичаните си вурстчета поради по-здравословна храна тази година, съобщи ДПА.

Съпругата на някогашния немски канцлер Сойон Шрьодер Ким, която е на 52 години, разгласява фотоси в " Инстаграм " на половинката си, на които 78-годишният Шрьодер наподобява доста по-слаб. Потребители на обществената мрежа незабавно се възхитиха, че той наподобява по този метод с 10 години по-млад и похвалиха силата му.
-->


Тайната на младежкия тип на Шьродер се крие в новата му диета. Сутрин той закусва с овесена каша с овесено мляко и пресни плодове. На обед яде риба и доста зеленчуци и понякога месо. Вечерта яде главно артишок. Като десерт похапва йогурт с какаови зърна и тиквени семки, споделя брачната половинка му.

От менюто на Шрьодер вечно отпаднали къривурстът и ябълковият щрудел, които му били обичани. Тях той поръчал през 2002 година за гостуващия му президент на Съединени американски щати Джордж Буш-младши, който обаче, както се твърди, не бил доста очарован.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР