Гергана Москова e номинирана за заместник-кмет на Столична община с

...
Гергана Москова e номинирана за заместник-кмет на Столична община с
Коментари Харесай

Гергана Москова е номинирана за зам.-кмет на столицата в ресор Здравеопазване

Гергана Москова e номинирана за заместник-кмет на Столична община с сектор „ Финанси и опазване на здравето “, оповестиха от „ Московска “ 33.

Тя би трябвало да поеме двата ресора, за които по време на ръководството на Йорданка Фандъкова отговаряше Дончо Барбалов.

Москова има над 20-годишен опит в одитни и финансови институции в региона на ръководството, планирането и контрола на финансова тактика и развой. Работила е и в Българската банка за развиване (ББР). 

Кметът Васил Терзиев е назначил трима заместници, има и номинирани за някои ресори. 

Надежда Бачева е новият заместник-кмет в направление " Социална активност и интеграция на хора с увреждания ". Бачева е приключила СУ “Св. Климент Охридски “ с профил „ Социална логика на психиката “. Работила е като зам.-кмет с сектор " Образование просвета, електронно ръководство и спорт “ в регион " Слатина “, била е и консултант на министъра на електронното ръководство. Работила е и като маркетинг управител в частния бранш.

Надежда Бобчева е новият заместник-кмет в направление " Зелена система, екология и земеползване “. Бобчева е магистър по стопанска система, компетентност " Финанси “ от УНСС- София и магистър по " Градско ръководство “ от Институт по жилищна политика и градско развиване - Ротердам, Нидерландия. Работила e като заместник-кмет в регион " Оборище ", взела участие е като съветник при създаване, ръководство и оценка на планови оферти по разнообразни оперативни стратегии, обучител-специалност " Обучение и развиване " по план " Повишена осведоменост и запаси за развиване на заетостта “. Бобчева е работила и като шеф в Дирекция „ Икономика и интернационалните стратегии ” към община Силистра.

Никола Барбутов е новият заместник-кмет в направление " Европейски политики, интернационална активност и туризъм “. Той има магистратури по ръководство от University College London (UCL) и от Université Paris-Panthéon-Assas. Работил е в частния бранш. Първата компания, която основава е StairsLAB. Той е основател и шеф на новаторската платформа В2В за ходатайство, в която индустриални и индустриални компании в Източна Европа пласират продуктите и услугите на нови пазари в Западна Европа. Барбутов е основател на БарДИ Груп, която развива активност на територията на 20 страни.

Номинациите за останалите ресори са: 

Никола Лютов - юридически и административен надзор, Иван Матов - публично строителство и Иван Гойчев - цифровизация, нововъведения и икономическо развиване.  

 

 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР