ГЕРБ си отиват, защото във всяка сфера докараха България до

...
ГЕРБ си отиват, защото във всяка сфера докараха България до
Коментари Харесай

Елена Йончева: Искаме проби от магистралите, за да не плащаме кръвен данък по тях

ГЕРБ си отиват, тъй като във всяка сфера докараха България до дъното. И хората стартират да стават гневни. Въпросът е - какво ще остане по-късно? “
 Антон Кутев: Искам да пребивавам в страна, която знае в каква посока се развива
Това сподели Елена Йончева, представител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, по Нова тв. „ Пропаст не се прескача с дребни стъпки. Затова ние излизаме от Народното събрание, с цел да достигнем до всяка община и да стартираме диалога - какво би трябвало да се случи в България “, добави тя. Народният представител разясни, че според от тематиките и законопроектите, които се слагат в Народното събрание, ротационно ще се сменят народните представители от левицата.

„ Нашето мнение би трябвало да се чуе във връзка с законопроектите, свързани с двойния стандарт при храните, подкрепяне на българските производители - законопроект, който е координиран с " Произведено в България ", законопроект, който би трябвало да регламентира по какъв метод действат държавните сдружения, които са се трансформирали в държавна хранилка “, акцентира Йончева.

„ В една демократична страна, ролята на опозицията е извънредно значима, тъй като дава звук на дебата, дава публичност на доста тематики “, сподели още Елена Йончева.

„ Преките задгранични вложения за 10 години са намалели 10 пъти и са под 1 милиарда, тъй като има корупция, неприятна бизнес среда, тъй като правосъдната система работи постепенно “, означи Йончева. Тя попита какво се случва с медиите, образованието, със опазването на здравето – закриване на държавни и общински лечебни заведения, както и битовата престъпност. „ Разговорът е по какъв начин да измъкнем България от това дъно, на което се намира “, сподели националният представител. Тя уточни отчети на държавния департамент на Съединени американски щати, съгласно които се конкретизира за корупция по високите етажи на властта, обвързвана с построяването на инфраструктурни планове.

" Пътувайки по автомагистралите, ние плащаме налог " живот ". Искаме да се вземат проби от Автомагистрала " Тракия ", Автомагистрала " Струма " и Автомагистрала " Люлин ". Ще покажем и какъв брой е откраднато, с цел да може да не плащаме този кръвен налог ", сподели още Елена Йончева. 

В основата на автомагистрала „ Тракия ” е положена сгурия и това е причина за деформациите в избрани сектори, изясни тя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР