ГЕРБ ще заложи отново на кметовете си в София, Варна,

...
ГЕРБ ще заложи отново на кметовете си в София, Варна,
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи Тотев в Пловдив, издига Здравко Димитров


ГЕРБ ще заложи още веднъж на кметовете си в София, Варна, Бургас и Стара Загора

Стартираха номинациите за локалните избори. Партиите към този момент стягат редиците и вземат решение - да заложат ли на досегашните имена, или на нови любимци, осведоми bTV.

В Пловдив се чака яростна борба, тъй като досегашният кмет Иван Тотев няма да бъде подсилен от ГЕРБ. Те ще заложат на регионалния шеф - Златко Димитров.

НФСБ евентуално ще издигне Славчо Атанасов, който е някогашен кмет на града. А Вътрешна македонска революционна организация ще заложи на различен народен представител - Александър Сиди.

Българска социалистическа партия още нямат любимец за Пловдив.

В София ГЕРБ още веднъж ще заложат на Йорданка Фандъкова. Очаква се Българска социалистическа партия да повдигнат против нея депутата Георги Свиленски.

Мая Манолова също е вероятен участник във вота, само че - като самостоятелен претендент.

Номинациите в главните политически партии към този момент са почнали. В ГЕРБ нощес е заседавала Изпълнителната комисия, на която е решено да се разпратят инструкции до общинските организации да стартират номинации до седмица, с цел да може до 10 август да са завършили.

Имената на претендентите ще са ясни при започване на септември. Вече е ясно обаче, че партията ще заложи още веднъж на кметовете си в София, Варна, Бургас и Стара Загора.

Движение за права и свободи стартират подготовката си за вота на следващия ден, на съвещание на Централния си съвет. Вече е ясно обаче, че в Кърджали още веднъж ще заложат на Хасан Азис, против който ГЕРБ изправят регионалния шеф Никола Чанев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР